Zagreb crowdfunding convention 11/10/2022

Šesti Crowdfunding Convention je iza nas! 

Šesti Crowdfunding Convention je iza nas! Malo je reći da smo sretni! Pregršt informacija i podijeljenog znanja pomoći će mnogima koji su bili u publici da zasjaju u svojim crowdfudning kampanjama. 

Mirela Džafić, moderatorica; Ivan Nauković, Pivnica Medvedgrad; Ana Teskera, zadružna pivovara Brlog; Niko Klanšek, BizMe

Pa da sumiramo! Što bi nagradni i equity crowdfunderi poručili drugima, kakve veze imaju metaverse, blockchain i crowdfunding, kako pravilno knjižiti donacije od nagradnih kampanja, koja je razlika crowdsourcinga, crowd-lendinga i crowdfundinga te kako se što bolje pripremiti za launch kampanje, i kakve sve to veze ima sa našom osobnom životnom pričom, saznali smo od keynote govornika Nike Klanšeka iz BizMe; Chandlera Copenhavera iz What2Fund i ostalih panelista: Ane Teskere (Brlog), Domagoja Boljara (tenisice Miret), dekanice RRiF-a, dr. Đurđice Jurić i profesorice Jasne Vuk, Sanje Ljubičić, bankarice i autorice GIRI društvene igre za djecu i odrasle, Mladena Herceg iz Make IT Easy, Vedrana i Silvije Habel iz UNUO – Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja koji su nam se priključili sa autostrade za Rim, gdje su kickstartali svoju kampanju Amorova žlica.

Hvala svima na odazivu i što su podijelili s nama izazove s kojima su se susreli, ali i neočekivane nagrade, Veleposlanstvu SAD na podršci pri realizaciji događaja, Ziceru na gostoprimstvu, Vendi Keserici na vođenju cijelog događaja. Čuli smo i da Kickstarter u odnošenju odluke promatra i kvalitetu i uspjeh kampanje hrvatskih pokretača stoga.. što čekaš? Ne zaboravi, cijelu konvenciju možeš pogledati i online na https://youtu.be/BMKFEZ8_isg.

Leave a Reply